FlexiMini – Smålån inntil 75.000

Square

Med vårt smålån FlexiMini, vil du få et lån du kan ha mye glede av. – Pris.eksempel: lån 65.000,- over 5 år, effektiv rente 14,0%, etb 950,- tot.kost 89.093,-

Et FlexiMini kan du søke om du endelig vil gjøre alvor av å flytte for deg selv eller dra på den reisen du har ønsket å dra på i lange tider. Eller om du skal kjøpe nytt kjøkken til hjemmet ditt.  

Kanskje du trenger en ny PC, eller ny TV? Kanskje en rimelig bruktbil? Da er smålånet FlexiMini også noe for deg. FlexiMini har litt andre vilkår enn vårt FlexiLån og det kan være greiere å få innvilget siden kravene til lånet er mindre. Rett og slett et mindre forbrukslån å forholde seg til.

Vi videresender lånesøknaden din til flere banker som gir deg lånetilbud tilbake. På den måten vil bankene konkurrere om å få deg som kunde og DET gir DEG den største fordelen av alle.

KLIKK HER FOR Å SØKE FLEXIMINI INNTIL KR. 75.000!

Dette er fordelene du får ved å søke vårt smålån “FlexiMini”:

  • Lån fra 5.000 og inntil 75.000
  • Uforpliktende og gratis lånesøknad
  • Ingen sikkerhet kreves
  • Bruk pengene til hva du vil
  • Mulighet for utbetaling ved signering med BankID
  • Utbetaling til din egen konto
  • Søknad i flere banker på en gang

Noen av bankene vi samarbeider med krever heller ikke etableringsgebyr på smålån opp til 75.000 kroner. Dette er selvfølgelig gunstig for deg som lånetaker. Betingelsene for å søke FlexiMini er at du er over 20 år gammel, har fast inntekt og ikke registrert med inkasso siste år. Du må ha registrert bosted i Norge siste 3 år.

Pris.eksempel: lån 65.000,- over 5 år, effektiv rente 14,0%, etb 950,- tot.kost 89.093,-

par paa ferie flexilaan

KLIKK HER FOR Å SØKE VÅRT LÅN FLEXIMINI I DAG!


 

Flexilån uten sikkerhet er lån opptil 500.000 som kan aktiviseres med kun èn søknad. Opptil flere titalls banker er faktisk interessert i å vurdere denne sikre søknaden. Les mer eller søk om muligheter her