FlexiLån – Lån inntil 500.000 når du trenger pengene.

Square

Pris.eksempel: lån 65.000,- over 5 år, effektiv rente 14,0%, etb 950,- tot.kost 89.093,–  Trenger du nye møbler eller kjøpe nyere bruktbil. Kanskje du ønsker å pusse opp i boligen din? Drømmer du om en vinterhage eller rett og slett trenger ekstra penger til noe hel annet?  Vi sender lånsøknaden din til flere banker som gir deg tilbud tilbake. På den måten vil bankene konkurrere om å få deg som kunde og DET gir DEG den største fordelen av alle.

KLIKK HER FOR Å SØKE FLEXILÅN INNTIL KR. 500.000!

Dette er fordelene du får ved å søke vårt FlexiLån:

  • Lån helt opp til kr. 500.000
  • Velg nedbetalingstid
  • Uforpliktende og gratis lånesøknad
  • Ingen sikkerhet kreves
  • Bruk pengene til hva du vil
  • Mulighet for utbetaling ved signering med BankID
  • Utbetaling til din egen konto
  • Aktiviser Èn Søknad = får respons fra mange  banker på en gang

FlexiLån er en fleksibel løsning for alle parter, men det er til sist du som bestemmer hvilket lånetilbud som passer best for deg. Søknaden er helt uforpliktende og koster ingen verdens ting. Du står fritt til å takke ja eller nei til tilbudene du får. Vi kommer med det beste alternativet for deg.

Forutsetning for å søke vårt FlexiLån at du helst er 25 år, har en fast inntekt på over 200.000 i året og ikke er registrert med betalingsanmerkninger.

Flexilån uten sikkerhet er også velegnet til oppussings og rehabilitering av liten eller stor bolig. Du låner uten sikkerhet opptil 500.000 og underveis eller til slutt kan du refinansiere det hele til langt rimeligere rente. Kun din egen vilje og/eller fantasi setter grenser når banken har sagt ja.
Og våre banker er flinke til å si ja.

Pris.eksempel: lån 65.000,- over 5 år, effektiv rente 14,0%, etb 950,- tot.kost 89.093,-

KLIKK HER FOR Å SØKE FLEXILÅN INNTIL KR. 500.000! 

Enkel oversikt refinansiering

Er du en av mange hundretusener som har store gjeldsproblemer, eller bare sliter litt med regningene dine? Kanskje vil du bare sjekke ut flere muligheter og løse inn et par kredittkort? Ved riktig refinansiering kan din økonomi bli vesentlig forbedret.

FlexiFinans betyr at du har flere fleksible muligheter når det gjelder din økonomi og gjeld. Smålån/minilån kan ha effektive renter på 45-120%. Kredittkort med effektive renter på 30 tallet eller mer, er ikke uvanlig. Flere forbrukslån og kreditter kan fort bli dyrere enn tenkt. Når inkasso regninger kommer på banen blir det fort vanskelig, for ikke si umulig, å få til bedre avtaler og/eller refinansiering av gjeld som hoper seg opp.

FlexiFinans har flere løsninger til deg når du bør refinansiere gjeld. Litt gjeld eller mye gjeld. Hva er litt gjeld og hva er mye. Det er ikke sikkert et all gjeld skal refinansieres.

Se mulighetene hos FlexiFinans, klikk her