FlexiKort – Noen av Norges beste kredittkort her

Square

Eksempel. på eff. 20,55%,15000/12mnd, tot 16607  –  – Vi kan tilby kredittkort fra flere banker, og ett av dem har sine egne fordeler, men felles for dem alle er at de er 100% gebyrfrie!

Norwegian-kortet, fra Bank Norwegian, er et komplett kredittkort.

Eksempel. på eff. 22,4%,15000/12mnd, tot 16.711 – Alt du betaler med kortet, gir deg CashPoints. Betaler du alt du kjøper gjennom hele året med Norwegian-kortet, er det penger å spare når du for eksempel skal bestille ferie. CashPoints kan også brukes til å hel- eller delbetale dine flyreiser hos Norwegian. Som et tillegg gir kortet deg ekstra CashPoints når du kjøper flybilletter med Norwegian. På lavprisbilletter utenlandsreiser får du inntil 5% og inntil 20% på fullfleks. Betaler du reisen med kortet, har du også reise- og avbestillingsforsikring inkludert. Norwegian-Kortet har ingen årsavgift. Varekjøp med kortet er gebyrfritt, og reiser du i utlandet, tar vi heller ingen gebyrer om du tar ut kontanter i minibank.

Her søker du Norwegian-Kortet 

Søk om flere Norske kredittkort her og nå!

Vil du heller ha et annet kort? Vi kan tilby flere kort i tillegg, se nedenfor.

Ikano Visa: Eksempel. på eff. 21,92%,20.000/12mnd, tot 22.102,-

Det finnes mange grunner til å velge Ikano Visa. Det at kortet er gratis å få, ha og handle med, i tillegg til at det har et av markedets beste fordelsprogram, bør være med på å styre ditt valg. Med kredittkortet Ikano Visa kan du selv velge finansiering på dine Visa-kjøp!  Søk kortet her

 

yA Bank Kredittkort: Eksempel: 15.000 o/12 mnd, eff.rente 22,90%, totalt: 16.744

Kredittkort hos yA Bank. 100% gebyrfri bruk i Norge og utlandet, reiseforsikring, lav rente og gode rabatter.  Søk yA-kortet her

 

Credit Visa Gebyrfri: Credits Visa er et kort for alle anledninger. Bruk Credits Visa og få frihet til å gjøre hva du ønsker med gode rabatter og fordeler. Kortet fungerer over hele verden med 24 timers sperretjeneste dersom uhellet skulle være ute.

 

Fyll ut søknadsskjemaet for et uforpliktende tilbud! Du får svar vie sms eller mail.

Har du vært innom Bolig24?